fbpx

Újranyitás a badacsonyi Hotel Halászkertnél is!

Adminisztrátor

Kedves Vendégeink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, újra megnyitjuk a Halászkert kapuit.

2020 május 22.-től a Halászkert Étterem napsütötte terasza várja kedves Vendégeit. Június közepéig péntektől vasárnapig leszünk nyitva.

Május 22. – 24.-i hétvégén, illetve pünkösdtől folyamatosan nyitva a Halászkert Hotel is.

(Védőmaszk viselése az étteremben, recepción és a közösségi terekben kötelező, kérjük, hozzanak magukkal! Igény esetén, korlátozott számban, térítés ellenében mi is tudunk biztosítani.)

Addig már tényleg csak egy párat kell aludni, és újra jöhetnek hozzánk Badacsonyba! Most még üres az étterem és a hotel, de mi már gőzerővel azon dolgozunk, hogy rövidesen – természetesen minden óvintézkedést betartva – újra megnyithassuk a szállodát, és újra azt tegyük, amit a legjobban szeretünk: vendégül láthassuk Önöket!

Az ajándékutalványok, kuponok felhasználhatóságának határidejét meghosszabbítjuk 2020. december 20-ig, az eredetei felhasználási feltételek mellett.

A befizetett előlegek az újranyitást követően felhasználhatóvá válnak, ennek feltételeiről, illetve új időpontfoglalással kapcsolatban kérjük, e-mailben (halaszkert@t-online.hu) keressék értékesítő kollégáinkat.

A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel kérjük Önöket, hogy kéréseikkel, kérdéseikkel mindenképpen írásban a halaszkert@t-online.hu e-mail címen keressék meg szállodánkat – minden levélre válaszolunk, amilyen gyorsan csak tudunk!

Megértésüket és türelmüket köszönjük, és jó egészséget, kitartást kívánunk mindenkinek, abban bízva, hogy a jövőben is megtisztelnek minket bizalmukkal, és hamarosan ismét vendégeink között köszönthetjük Önöket!

Halászkert Hotel & Étterem Vezetősége és munkatársa

Legújabb cikkeink

hotel palace hévíz

Élmények a megújulás jegyében a Palace Hotel****-ben Hévízen

Nincs is jobb dolog az elszigeteltségben töltött időszak után, mint egy újra megnyitott vidéki wellness szállodában relaxálni és elfelejteni az elmúlt időszak nehézségeit, harcait. Egy wellness hétvégét vagy akár egy egész hetet ma már aktívan is eltölthetünk, hiszen nemcsak a medencében pihenhetünk, a szaunában méregteleníthetünk vagy a hotel gasztronómiai kínálatából válogathatunk.

Ha tetszett cikkünk, megköszönjük, ha megosztod ismerőseiddel! :)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr

Felhasználási Feltételek | Adatkezelési Tájékoztató | Támogatóink | Impresszum | Médiaajánlat