fbpx
Hotel Szieszta wellness

Újranyit a Hotel Szieszta!

Adminisztrátor

Annak érdekében, hogy pihenésed biztonságos és teljes körű legyen az ózonos fertőtlenítés bevezetésén túl az alábbi szigorú higiéniai szabályok betartása és betartatása mellett várnak Téged a Hotel Sziesztában!

Újranyitás 2020.05. 29-én!

1. A szálloda teljes kapacitásának, azaz a 260 szobának és a 200 m2-es étteremnek csak egy részét értékesítik.

2. A szobák, a közösségi terek, az étterem, a wellness centrum és a mosdók takarítására és fertőtlenítésére még nagyobb hangsúlyt fektetnek.

3. Takarítás és fertőtlenítés a leghatékonyabb ózonos technológiával történik, mely 99,8%-ban vírusmentes környezetet biztosít, a COVID 19 koronavírussal szemben is hatékony, az ismert összes vírus és baktérium ellen hatásos.

4. A liftek előterében mind a 9 emeletre, valamint az étterem és a wellness centrum előterébe kézfertőtlenítő tartályokat helyeznek ki.

5. A lifteket 100%-os alkohollal fertőtlenítik.

6. A tányérok, poharak és evőeszközök tisztítása és fertőtlenítése kiemelt higiéniai szabályok mellett történik.

7. A személyzet csak maszkban és kesztyűben végezheti munkáját.

8. A bejelentőlap kitöltésére a helyszínen nincs lehetőség, ezt előzetesen elküldik Vendégeiknek.  

9. Érkezéskor az általános információkat írásos formában a szobában találják.  

10. Elutazáskor több szoba egyszerre történő fizetésének elkerülése érdekében javasolják, hogy érkezéskor vagy a tartózkodás alatt előre rendezd számláidat, így az elutazás időszakában elkerülhető a hosszabb várakozási idő is. Amennyiben mégis szükséges várakozni, a 1,5 méteres távolság betartása kötelező.

11. A recepcióval történő kommunikációt, amennyiben lehetséges, szobai telefonon keresztül intézd. 

12. A 250 fős étteremben egyidejűleg maximum 100 fő tartózkodhat, leülni a megterített asztalokhoz van lehetőség, melyek egymástól biztonságos távolságra helyezkednek el.  

13. A reggelinél a hideg ételeket adagosan betálalva az éttermi asztalra kihelyezik, a meleg reggelit és az italokat (kávé, tea, gyümölcslé) kollégáik a megfelelő létszám esetén a svédasztalnál büfé rendszerben szervírozzák, egyébként felszolgálóiktól rendelhetők. Kérik, a svédasztalnál az egymástól való 1,5 méteres távolság betartását.

14. Ebédelni a’la carte, vagy snack étlap alapján van lehetőség, illetve továbbra is biztosítják a menüebédet 12:00-15:00 között, térítés ellenében az étteremben.

15. A vacsora időpontját meghosszabbították, 17:00 és 21:00 óra között fogyasztható. A vacsora létszámtól függően tányérszervizes vagy büfé rendszerben történik, a svédasztalnál az ételeket kollégáik szervírozzák, kérik, az előírt egymástól való 1,5 méteres távolság betartását.

16. Az étkezés befejezése után minden asztalt, széket, eszközt fertőtlenítenek.  

17. Jó idő esetén vendégeik rendelkezésére áll a terasz is.

18. A teljes wellness részlegen is fokozott figyelmet fordítanak a fertőtlenítésre, a wellness szolgáltatásokat időszakosan használhatják Vendégeik, erre maximális létszámot határoztak meg. 

19. A szaunában, gőzfürdőben és infraszaunában csak egy szobában lévő vendégek vagy családok tartózkodhatnak.

20. Medencéiket klórral, wellness és fitnesz centrumukat ózonnal fertőtlenítik. 

21. A napozóágyakat, kezelő helyiségeket, valamint fitnesztermük felszereléseit kollégáik fertőtlenítik, de ez igény esetén egyénileg is megtehető a kihelyezett fertőtlenítőszerek segítségével.

A szigorúbb szabályok mindannyiunk érdekét szolgálják. Azért, hogy Vendégeik pihenése biztonságosan és nyugodtan telhessen, az egész szálloda területén kötelező megtartani az egymástól való 1,5 méteres távolságot.

A változtatás jogát fenntartják figyelemmel kísérve a tapasztalatokat és a Kormány által hozott esetleges további intézkedéseket. 

Szeretettel várnak Téged is a Hotel Sziesztában!

Legújabb cikkeink

Ha tetszett cikkünk, megköszönjük, ha megosztod ismerőseiddel! :)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr

Felhasználási Feltételek | Adatkezelési Tájékoztató | Támogatóink | Impresszum | Médiaajánlat