fbpx
Hotel Szieszta külső
Hotel Szieszta külső

Hotel Szieszta – a legnagyobb Sopronban

Adminisztrátor

Hotel Szieszta, a legnagyobb soproni szálloda, nemrégen tesztelésre is került és egy páratlan paraméterekkel megáldott szállodát találtunk Sopronban. A környék, a programlehetőségek, a személyzet kedvessége, a vacsora, a szervezett kirándulások és nem utolsósorban a megfizethető ár! Szívből ajánljuk! És amit érdemes tudni a Hotel Sziesztáról:

Hotel Szieszta – fantasztikus környezetben

A 266 szobás szálloda egy ősparkban, a klimatikus gyógyhely minősítéssel rendelkező Lővérek erdeiben található, a történelmi belvárostól 15 percnyi sétára. Az alpesi klíma és az ózondús levegő kiváló felüdülést nyújt. Az aktív kikapcsolódásra vágyókat segway- és biciklikölcsönző, tenisz klub és a szálloda parkjából nyíló erdei túraútvonal és futópálya várja. Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a természet szerelmesei kerékpárral, gyalogosan, vagy akár segway-vel.

Hotel Szieszta külső
Hotel Szieszta külső

Hotel Szieszta – szervezett kirándulások

A szállóvendégek részére szombatonként térítésmentes erdei sétát szerveznek, ahol a túravezető bemutatja a város zöld oldalát és annak valamennyi látványos értékét. Az ismeretterjesztő erdei túra minden korosztály számára tartogat érdekességeket.

Soproni kirándulás
Soproni kirándulás

A gyermekes családokat a hotelben játszószoba a parkban játszótér várja. Mindezek mellett biliárdasztalok, csocsó, pingpong, kerti sakk és lengőteke is szolgálja a kikapcsolódást.

Hotel Szieszta – környékbeli programok

Sopron és környéke gazdag programkínálatában és látványosságaiban mindenki talál kedvére valót korosztálytól, és érdeklődési körtől függetlenül. A Tavaszi Napok, a Kékfrankos Fesztivál, a VOLT Fesztivál, az Ünnepi Hetek, vagy a Szüreti Napok csak néhány kedvcsináló az egész éves kínálatból.

Volt Fesztivál 2019. június 26-29.

A közeli Fertődön találjuk az ország legnagyobb barokk-rokokó kastélyát, melyet az Eszterházy család építtetett.

fertődi eszterházy kastély
Eszterházy Kastély Fertődön

A Fertőrákosi Kőfejtő népszerű kirándulóhely a Barlangszínház változatos programokat ajánl a kultúra szerelmeseinek, Nagycenken és Fertőszéplakon megcsodálható a régió fejlődését az elmúlt évszázadokban meghatározó Széchenyi család kastélya.

Érdemes végiglátogatni a néhány kilométerre, a határ túloldalán lévő lenyűgöző várkastélyokat, mint a kismartoni Esterházy-kastély, Léka, Fraknó vagy Borostyánkő.

A kerékpárosok számára a Fertő-Hanság Nemzeti Park, a Neusiedler See-Seewinkel Nationalpark a Fertő tó és Sopron körül kiépült kerékpárutak rendszere lehetőséget kínál a térség bejárására. A Fertő–Hanság Nemzeti Park egyike Magyarország nemzeti parkjainak. Elődje a Fertő-tó Nemzeti Park volt, mely 1991-ben jött létre a Fertő-tó Tájvédelmi Körzet átszervezésével, mai nevét pedig 1994-ben kapta, amikor hozzácsatolták a Hanság Tájvédelmi Körzetet. A Fertő-táj nemzetközi elismertségét bizonyítja, hogy 1979-ben bioszféra rezervátummá nyilvánították, 1989-től pedig a Ramsari Egyezmény nemzetközi jelentőségű vadvizei között is számon tartják.

A Hotel Szieszta kitűnő kiinduló pontja a kirándulásoknak, Bécs és Pozsony is elérhető távolságra található. A szállodából induló egynapos buszos kirándulások is a környék megismerését szolgálják.

Tökéletes kikapcsolódásra vágysz? Irány a soproni Hotel Szieszta!

Történelem, kultúra, fesztiválok és természet egy helyen!

Kövessétek őket a Facebook-on is!

Hotel Szieszta

H-9400 Sopron, Lővér krt. 37.
Telefon: +36 99 314 260 Fax: +36 99 314 462
E-mail: reserve@hotelszieszta.hu
www.hotelszieszta.hu

További cikkeink Sopronról:

  • Soproni látnivalók
  • Izgalmas soproni programok 2019-ben
  • Az egyik legkedveltebb soproni kirándulóhely a Károly kilátó
  • Lővér Fürdő, Csik Ferenc Uszoda Sopron
  • VOLT Fesztivál 2019 soproni programok

Legújabb cikkeink

Ha tetszett cikkünk, megköszönjük, ha megosztod ismerőseiddel! :)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr

Felhasználási Feltételek | Adatkezelési Tájékoztató | Támogatóink | Impresszum | Médiaajánlat