fbpx
visegrádi összefogás
visegrádi összefogás

A visegrádi szállodások összefogása a most értünk helytállókért!

Adminisztrátor

Visegrádi összefogás: A Thermal Hotel Visegrád****superior ötlete nyomán, a többi visegrádi szállodával együttműködésben a Föld Napján, április 22-én a visitvisegrad.hu útjára indította a Visegrádi Lélegzetláncolat kampányt.

Ennek keretén belül, az értünk most helytállókat szeretnék pihenéssel meglepni, hogy a veszélyhelyzet fáradalmait a járvány levonulása után Visegrádon tudják kipihenni.

Visegrádi összefogás

Nyolc visegrádi szálloda, nevezetesen a Thermal Hotel Visegrád****superior, a Hotel Silvanus****, a Hotel Visegrád****, a Royal Club Hotel Visegrád****superior, a Patak Park Hotel, a Hotel Honti, a Vár Hotel Kastélyszálló és a Butikhotel Visegrád, utalva a 112-es segélyhívó számra, összesen 112 db 2 fős, 2 éjszakás pihenésre jogosító utalványt ajánl fel az egészségügyben, gyógyszertárakban és a kereskedelemben dolgozók részére, akiket az Önök ajánlásai alapján választanak ki.

Állítsanak jelöltet, javasoljanak egészségügyi, gyógyszertári vagy kereskedelmi dolgozót, aki Önök szerint megérdemelne egy ilyen pihenést!

Küldjék meg facebook üzenetben a jelölt nevét, foglalkozását, elérhetőségét és 1-2 mondatban írják le, hogy miért őt javasolják. 

Jelöltet állítani 2020. május 20-ig tudnak, a pihenést elnyert Hősöket 2020. május 25-én értesítjük, de itt az oldalon is bemutatjuk őket.

Köszönjük, ha kedvelik a VisitVisegrád oldalt és megosztják ezt a kampányt ismerőseikkel, így még több emberhez juthat el a felhívásuk és több Hősnek lesz lehetősége arra, hogy a veszélyhelyzet elmúltával kipihenhesse magát! A megosztással és az oldaluk kedvelésével Ön is lehet nyertes, mert azok között, akik kedvelik a VisitVisegrád facebook oldalunkat és megosztják ezt a bejegyzést, a kampány lezártát követően kisorsolunk 8 db, 2 fős, 2 éjszakás utalványt, melyet szintén a 8 visegrádi szálloda ajánlott fel! 

#maradjotthon #együttsikerülnifog #ahősökköztünkjárnak #visitvisegrad

Nyereményjáték szabályzat ITT olvasható!

Legújabb cikkeink

Ha tetszett cikkünk, megköszönjük, ha megosztod ismerőseiddel! :)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr

Felhasználási Feltételek | Adatkezelési Tájékoztató | Támogatóink | Impresszum | Médiaajánlat