tavaszi fesztivál balatonfüred
tavaszi fesztivál balatonfüred

Tavaszi Fesztivál Balatonfüred 2020.

Adminisztrátor

Tavaszi Fesztivál Balatonfüred 2020.

Balatonfüreden a tavaszi fesztivál közös ünneplésre hív, ahol minden korosztály bekapcsolódhat a forradalom emlékét idéző programokba. Három nap Március 15. szellemében. Sokszínű és gazdag programsorral ünnepli Balatonfüred városa a forradalom és szabadságharc születésnapját.

A különböző műfajokat felvonultató fesztivál minden esztendőben a megújulás, a tavaszi újjáéledés üzenetét hordozza, így lesz ez idén is. Tavaszi hosszú hétvége és a város a maga megunhatatlan kulisszájával, programjaival. Megelevenedő márciusi forradalom, reformkori séta, fáklyás felvonulás a hangulat kedvéért.

Tavaszi Fesztivál Balatonfüred 2020.

Tavaszi Fesztivál Balatonfüred időpontja: 2020. március 13-15.

Megelevenedő márciusi forradalom, irodalom és gasztronómia együtt, fáklyás felvonulás és a színpadon Petőfi. Tavaszi Fesztivál a városban.

Március 13. és 15. között rendezik meg Balatonfüreden a VIII. Füredi Tavaszi Fesztivált, amelynek keretében ismét megelevenedik az 1848-1849-es márciusi forradalom, hol másutt, mint a reformkori városrészben.

Tavaszi Fesztivál Balatonfüred 2020.

Március idusán immár nyolcadik alkalommal rendezik meg Balatonfüreden a Füredi Tavaszi Fesztivált. A három napon át tartó kulturális rendezvénysorozaton benépesül, élettel telik meg a reformkori városrész, az 1848-49-es forradalom és szabadságharc jegyében, számos ünnepi program várja a családokat. 

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

További programok >>>

Szállásajánlat: Akadémia Hotel Balatonfüred

Akadémia Hotel**** Balatonfüred

A Balaton északi partjának fővárosában Balatonfüreden a Tihanyi Apátságra lenyűgöző kilátással rendelkező szálloda csendes környezetben, közvetlen az uszoda mellett a városközponttól csupán 10 perc sétára található.

A szálloda 50 szobája, mintegy 120 fő elhelyezését teszi lehetővé. A szobák légkondicionáltak, egyedi függönyökkel felszereltek. A szálloda egész évben nyitva tartó a la carte étteremmel, bárral üzemel.

Az uszodát (33 méteres medence) és annak wellness részlegét (gőzfürdő, jakuzzi, infra és finn szauna) vendégeik térítésmentesen használhatják.

Az Akadémia Hotel**** Balatonfüred a fentieken túl kisebb, de kiemelkedő felszereltségű konferenciáknak is helyet ad. Egyedülálló panoráma teraszunk alkalmas exkluzív rendezvények, esküvők, születésnapok lebonyolítására, mely kifejezetten egyedivé teszi szállodánk által nyújtott szolgáltatások körét.

Az ezerarcú Balaton a szállodánkban eltöltött csendes kikapcsolódást számtalan helyi és környékbeli programlehetőséggel színesíti. Sportolók, családok, párok számára egész évben igazi kikapcsolódást jelent a nálunk eltöltött idő.

Szállásajánlat: Akadémia Hotel Balatonfüred

Legújabb cikkeink

szigetköz kalandpark

Szigetköz Kalandpark

Szigetköz Kalandpark Mosonmagyaróváron vadregényes környezetben, különböző nehézségű akadálypályákon, drótkötél-csúszópályán, mászófalon

Megosztások

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on tumblr
Tumblr

Felhasználási Feltételek | Adatkezelési Tájékoztató | Támogatóink | Impresszum | Médiaajánlat