fbpx

Egészséges életmód

retek
Egészséges életmód

Retek – 5 ok, hogy miért fogyassz minél több retket

Kora tavasszal a hónapos retek, igazi kis csoda. A sok agyonfőzött puha zöldségköret után, amit a tél folyamán elfogyasztottál, ez a harsogóan roppanós zöldség számodra is igazi felüdülést jelent. Te is imádod a retket? (No meg az újhagymát? 🙂 )

kovászos uborka recept
Egészséges életmód

A legtutibb kovászos uborka recept

A kovászos uborka nemcsak azért iszonyú egészséges, mert nem esett át hőkezelésen, így tápértékéből sem veszített, hanem mert pre- és probiotikumokat tartalmaz. Ők pedig nagy barátaink, ha a bélflóra egyensúlyáról és immunrendszerünkről van szó. Legfinomabb kovászos uborkát receptünk segítségével készítheted el!

almaecet hatása
Egészséges életmód

Almaecet hatása

Az almaecet jótékony hatása szinte valamennyi betegségre kiterjed. Különösképpen jellemző az almaecet jótékony hatást gyakorolni a bőrre, hajra, testsúlyra, emésztésre, azaz a pattanásos bőrre, zsíros, korpás hajra, puffadásra, székrekedésre. Hogy még mindenre tud hatást gyakorolni? Olvasd el!

húsvéti böjt
Egészséges életmód

Húsvéti böjt időszaka elkezdődött

Elkezdődött a negyvennapos böjt, amellyel a keresztények húsvétra, Jézus feltámadásának ünnepére készülnek. A húsvétot megelőző 40 napos időszak a keresztény hagyomány szerint a nagyböjt. Tudj meg mindent a nagyböjtről!

gyömbér és a gyömbr hatásai
Egészséges életmód

Gyömbér – a csodagumó?

A gyömbér nemcsak megfázás esetén, hanem emésztési problémák vonatkozásában vagy akár a fogyásban is hasznos segítőtársunk lehet. Mire jó a gyömbér? Lássuk sorban mire is

Felhasználási Feltételek | Adatkezelési Tájékoztató | Támogatóink | Impresszum | Médiaajánlat