fbpx

Mézes mustáros oldalas

Mézes mustáros oldalas Az oldalas az egyik legfantasztikusabb hús, ha megfelelően bánunk vele (kellő odafigyeléssel, szeretettel), csodálatos dolgokat érhetünk el vele. A finom omlós, szaftos oldalas titka a megfelelő fűszerkombináció, pác, sütési hőmérséklet és sütési idő. Az oldalas igazi különlegességét a tökéletes hús-zsír kombináció adja. Ettől az egyenletes zsírrétegtől válik igazán ízletessé. Nem véletlen, hogy […]

Sült oldalas recept

A sült oldalas akkor a legfinomabb, ha egy kívül ropogós, belül vajpuha, szaftosan csontról leomló húst kapunk. Mutatjuk, hogy érheted el ezt az állapotot! 😉 Sült oldalas recept hozzávalói: 1-1,5kg sertésoldalas só, bors, őrölt kömény 1 fej fokhagyma (felaprítva vagy szeletelve) 2 ek sertészsír ha pecsenyelé is készül: 3-4 db paprika 3-4 db paradicsom 3 […]