fbpx

Mézes mustáros oldalas

Mézes mustáros oldalas Az oldalas az egyik legfantasztikusabb hús, ha megfelelően bánunk vele (kellő odafigyeléssel, szeretettel), csodálatos dolgokat érhetünk el vele. A finom omlós, szaftos oldalas titka a megfelelő fűszerkombináció, pác, sütési hőmérséklet és sütési idő. Az oldalas igazi különlegességét a tökéletes hús-zsír kombináció adja. Ettől az egyenletes zsírrétegtől válik igazán ízletessé. Nem véletlen, hogy […]

Mézes mustáros tarja

Mézes mustáros tarja A méz és mustár párosítása nagy kedvencünk. A mézes mustáros csirkemell, a mézes mustáros tarja vagy éppen a mézes mustáros oldalas verzió akár. Egyszerűen elkészíthető étel. Egy dologra kell mindössze odafigyelni. Sütés előtt egy nappal érdemes a húsokat bepácolni a maximális ízhatás elérése érdekében. Mézes mustáros tarja – hozzávalók: 8 szelet tarja […]